Professionel Tesla behandling

PPF & Keramisk Coating af Tesla

Beskyt din tesla med keramisk coating og PPF. Lakken på en Tesla er kendt for at være mindre modstandsdygtig end andre bilmærker. Derfor ved vi, at det kræver ekstra beskyttelse til din Tesla.

0 +

Måneders erfaring

0 +

Biler klargjort

0 %

5-stjernede anmeldelser

Fordele med Keramisk Coating

Hvad gør vi?

Om Keramisk Coating til din Tesla

Keramisk coating udgør den ultimative beskyttelse for din bils lak. Jeg siger ikke, at keramisk coating er den eneste løsning, men det er en kendsgerning, at den er tykkere, stærkere og giver længerevarende beskyttelse end traditionelle metoder som voksning eller lakforsegling – faktisk kan den beskytte din lak i op til 5 år.

Dette betyder, at din bil bliver lettere at vedligeholde, og lakken forbliver glat og skinnende, samtidig med at den bliver mere modstandsdygtig over for vejrliget.

I praksis fungerer en coating som et tyndt beskyttelseslag, der lægges på bilens lak. Tykkelsen og kvaliteten af dette lag er afgørende for dets modstandskraft. Mens et typisk lag voks måles i mikron, er et lag coating normalt i størrelsesordenen mikron. Det betyder, at f.eks. en fugleklat skal sidde meget længere tid for at beskadige lakken, hvis den er behandlet med keramisk coating.

Klargøring

Uanset hvilken keramisk coating eller lakforsegler du beslutter dig for, er den afgørende faktor for det bedste resultat forarbejdet af din bils lak. Dette indebærer en omhyggelig afrensning af lakken samt eventuel reparation af eventuelle ridser. Den korrekte klargøring er nøglen til at opnå den optimale effekt af keramisk coating og er derfor endnu vigtigere end selve påføringen

Efterfølgende vedligeholdelse

For at sikre den maksimale holdbarhed af din coating eller forsegling, vil du modtage en omfattende vejledning om, hvordan du korrekt vedligeholder din bil’s beskyttelse. Generelle anbefalinger inkluderer:

– Vent 1-2 uger før du udfører den første bilvask.

– Brug den korrekte vaskemetode med ph-neutrale produkter.

Tesla beskyttelsespakker

Vores Anbefaling - Model Y

Kun 7.995,-

Vores Anbefaling - Model 3

Kun 7.995,-

Ønsker du at se vores pakker på Keramisk Coating?

Se vores pakker og priser på Keramisk Coating her

Har du spørgsmål?

Vi behandler biler i alle forskellige størrelser og modeller

Se et udpluk af nogle af bilerne

Har du spørgsmål?

Vi vil med glæde svare på alle spørgsmål du kunne have